Οι Soundtruck ζωντανά στο Κύτταρο
Thursday

18Jan

Οι Soundtruck ζωντανά στο Κύτταρο

Δημοσιεύθηκε από:

18/01/2024

Κατηγορία: Συναυλίες

1671
Το φορτηγό των Soundtruck ανάβει τον κινητήρα του και στις 23 Φεβρουαρίου κάνει στάση στο ιστορικό Κύτταρο στην Αθήνα!
Από το ντεμπούτο τους πίσω στο μακρινό 2008 μέχρι και σήμερα, οι SoundtrucK έχουν κάψει αμέτρητα λάστιχα και έχουν παίξει χιλιάδες νότες.
Το κοντέρ έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα εντός και εκτός Ελλάδας και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και ένταση!
Έχοντας στις αποσκευές τους την πιο πρόσφατη συμμετοχή τους στο Rockwave Festival στην Αθήνα σας προσκαλούν σε ένα μεγάλο και αξέχαστο ροκ πάρτι με νότια riffs, δυνατά ρεφρέν και δυναμισμό επί σκηνής.
Μαζί τους οι εξαιρετικοί The The RatPack Racers και Black Odyssey. Οι SoundtrucK μετρούν ήδη 15 επιτυχημένα χρόνια στα Ροκ μουσικά δρώμενα της χώρας.
Το 1ο ομώνυμο άλμπουμ “SoundtrucK” είχε παρουσιαστεί στο support act της μπάντας στη συναυλία των Lynyrd Skynyrd στην Αθήνα το 2012 και συνοδεύτηκε από τις καλύτερες κριτικές και πολλά live σε όλη τη χώρα.
Το 2o άλμπουμ “Voodoo” ήταν το καλύτερο εισιτήριο για ένα classic rock ταξίδι. Από AC/DC και Allman Brothers μέχρι 38 Special και Βlackfoot. Με vintage παραγωγή και με συνθέσεις ξεκάθαρες οι SoundtrucK δημιούργησαν ένα άλμπουμ που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει ηχογραφηθεί κάπου στα τέλη 70s αλλά με την ματιά του σήμερα!
Το 3ο άλμπουμ είναι στη διαδικασία των ηχογραφήσεων και με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσουμε κάποια τραγούδια στο Αθηναϊκό κοινό στις 23Φεβρουαρίου.

FB: https://www.facebook.com/SoundtrucKgr
YOUTUBE: https://www.youtube.com/@SoundtruckGr
INSTA: https://www.instagram.com/soundtruck_band/