Οι Crimson Fire στο Eightball Club με special guest
Wednesday

24Jan

Οι Crimson Fire στο Eightball Club με special guest

Δημοσιεύθηκε από:

24/01/2024

Κατηγορία: Συναυλίες

1263
Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια, οι CRIMSON FIRE επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, έτοιμοι να δώσουν μία μοναδική συναυλία η οποία θα περιλαμβάνει, καπνούς, lazer, pyro show και....χορεύτριες!
Η συγκεκριμένη συναυλία θα είναι και η πρώτη του συγκροτήματος στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2024, οπότε θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα μοναδικό show! H Αθήνα, τον Ιανουάριο γέμισε το Temple, στο Ρέθυμνο έμεινε κόσμος απ'έξω. Θεσσαλονίκη ήρθε η ώρα να δείξεις τη δύναμή σου!
SPECIAL GUESTS στη συναυλία των CRIMSON FIRE θα είναι τρεις (3) μπάντες που έχουν αφήσει το στίγμα τους μέσα στο 2023!
THELEMITE
Με έναν εξαιρετικό δίσκο στη πλάτη τους ("Survival of the fittest") και έχοντας ήδη παίξει με μεγάλη επιτυχία στο "Into Battle Festival", συνεχίζουν δυναμικά την προώθηση του τελευταίου τους δίσκου, υποσχόμενοι μία εμπειρία μυσταγωγική! Αγνό heavy metal, παραδοσιακό, δύναμη και μελωδία! Με μία λέξη, ΤΗΕLEMITE!!
LEATHERHEAD
Speed metal TOMAHAWK. Εδώ και έναν χρόνο οι Λαρισαίοι έχουν καταφέρει να ταράξουν τα ήσυχα νερά του εγχώριου underground. Έχοντας παίξει ήδη με ονόματα όπως οι JAG PANZER , στο φετινό HORNS UP όπως και στο GOLDEN R FESTIVAL, είναι έτοιμοι να ισοπεδώσουν ακόμα μία φορά τη Θεσσαλονίκη. Το τεσκούρι του πολέμου ξεθάφτηκε και σε περιμένει...
BLIZZARD
Οι Blizzard είναι μια heavy metal μπάντα από την Θεσσαλονίκη που σχηματίστηκε το 1992. Έχοντας ηχογραφήσει δύο full length demos Resurrection (2019) και Gates of Hell (2020), το 2023 κυκλοφόρησε ψηφιακά το EP Hunters in the dark. Γεμάτοι όρεξη και ενέργεια, ετοιμάζονται να δώσουν μία μοναδική παράσταση στο σανίδι του EIGHTBALL.


Εισιτήρια 10€ - Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 19.00)
- Eightball Club, Θεσσαλονίκη (Πίνδου 1).