Οι Steel Panther στη Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο
Friday

16Feb

Οι Steel Panther στη Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο

Δημοσιεύθηκε από:

16/02/2024

Κατηγορία: Συναυλίες

1545
Το hard and heavy συγκρότημα από το Los Angeles θα επισκεφθεί τη χώρα μας για πρώτη φορά, στα πλαίσια της περιοδείας για το τελευταίο τους album "On the Prowl" και για μια και μοναδική εμφάνιση στη Μονή Λαζαριστών, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024.
Το συγκρότημα ξεκίνησε, την πορεία του, το 2000 ως Metal Skool (ή Metal Shop) παίζοντας συναυλίες στο Viper Room και το Key club στη Sunset Boulevard, κάνοντας sold out shows, κάθε Δευτέρα βράδυ. Σε μια εποχή που βασίλευε το nu metal και το alternative rock , η συμμορία των 4 κατάφερε να φέρει πίσω τη hard n heavy διασκέδαση των '80s, σε ένα show που συνδύαζε το stand up comedy με διασκευές από γνωστά κομμάτια των 80s group της Αμερικής και διακωμωδώντας την υπερβολή των '80s group σχετικά με το outfit και το όλο attitude επί σκηνής.
Το 2008  μετά από μια διαμάχη με τον πρώην manager τους, αλλάζουν το όνομα τους σε Steel Panther και το 2009 κυκλοφορούν το πρώτο τους album "Feel the Steel" στο οποίο συμμετείχαν οι Corey Taylor και Justin Hawkins.
O δίσκος απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και με το 2o τους album "Balls Out" το συγκρότημα εισέβαλε στην Ευρώπη με απανωτά sold out , κάτι που αποτυπώνεται στο DVD τους, "British Invasion", το 2011 .
Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 6 studio albums και οι εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται ακόμα ως οι πιο cool και
ανέμελες που υπάρχουν.
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024, θα έχουμε., επιτέλους, την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στη χώρα μας για πρώτη φορά και για μια μοναδική εμφάνιση, στη Θεσσαλονίκη και στη Μονή Λαζαριστών.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024.

Steel Panther – Προπώληση εισιτηρίων:

Θεσσαλονίκη:
1.Cafe bar Διώροφον στη Καλαμαριά ( Κερασούντος 81 )
2. Nephilim store
3. Dizzydolls
4. Alone
Αθήνα:
Νο Remorse Records
Ακαδημίας 81
Ηλεκτρονικά: more.com