Η συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου 2024 μεταφέρεται στο Ολυμπιακό Στάδιο
DUE TO PUBLIC DEMAND η συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου 2024 θα μεταφερθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο με σκοπό να ζήσουμε μια once in a lifetime experience με οικοδεσπότες τους Γερμανούς super-stars.
Οι Rammstein επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα υποσχόμενοι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ και ένα μυθικό performance μπροστά σε χιλιάδες εκστασιασμένους fans, ώστε να μην χάσει κανείς την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια αξεπέραστη συναυλία.
Μετά τη διαβεβαίωση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο επίσημο κυριακάτικο μήνυμα της 11ης Φεβρουαρίου για την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου μέχρι τα μέσα Απριλίου, το live των Rammstein θα στεγαστεί στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας για να απολαύσουμε ένα live που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική συναυλιακή ιστορία.
Οι Rammstein «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το εντυπωσιακό σκηνικό τους και τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος και επιστρέφουν στα περιβόητα stadium shows τους κάνοντας μια στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ζήσουμε το απόλυτο live experience ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών.

Η Προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!
Η Προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!
GET YOUR TICKETS HERE
Πληροφορίες Εισιτηρίων

*Τα εισιτήρια της Feuer Zone (PL2) κατηγορίας όπως αντίστοιχα και της Standing (PL3) κατηγορίας (βλ. χάρτη) ισχύουν κανονικά και για το νέο venue. 
** Οι κάτοχοι seated εισιτηρίων (PL1) θα λάβουν τις επόμενες ημέρες στο email τους seated εισιτήριο με την αντίστοιχη θέση στην PL1 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου (βλ. χάρτη).
***Όσοι ωστόσο επιθυμούν να αλλάξουν το Standing (PL3) εισιτήριό τους και να αγοράσουν seated εισιτήριο στο νέο venue μπορούν να το κάνουν στέλνοντας mail στο rammstein@highpriority.gr.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της συναυλίας:

Το 2024, ακριβώς στην ώρα πριν την 30ή επέτειο των Rammstein, παλιοί και νέοι οπαδοί θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά το "γιγαντιαίο show" του συγκροτήματος με ένα set list που περιλαμβάνει όλες τις σπουδαίες επιτυχίες του συγκροτήματος και θα παρελάσει στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης.

Εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τα sold-out shows του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι οι συναυλίες τους είναι μοναδικές ως προς τη φύση, την κλίμακα αλλά και την ποιότητά τους.

Το γεγονός ότι "δεν «σκάει» όλη η πυρίτιδα...αμέσως στην αρχή" (Morgenpost) είναι τόσο μέρος των καλών τρόπων των Βερολινέζων όσο και ο καπνός που αναδύεται από τα στάδια και φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά, καθώς και ένα set list που περιλαμβάνει όλες τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος.

Εξατομίκευση Εισιτηρίων

Για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι fans θα μπορέσουν να αγοράσουν εισιτήρια σε δίκαιη τιμή, σας ζητάμε να τηρήσετε τα εξής:

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις νόμιμες ιστοσελίδες προπώλησης για την επίσημη προπώληση μπορούν να βρεθούν, από την έναρξη της προπώλησης, στο rammstein.com/tickets.
Όλοι οι άλλοι πωλητές εισιτηρίων που προσφέρουν εισιτήρια Rammstein προς πώληση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ έμποροι. Τα εισιτήρια Rammstein που αγοράζονται από μη εξουσιοδοτημένους έμπορους δεν θεωρούνται έγκυρα για την είσοδο στο συναυλιακό χώρο.
Τα εισιτήρια είναι εξατομικευμένα.
"Εξατομικευμένο" σημαίνει ότι κάθε εισιτήριο δεσμεύεται για το πρόσωπο που αναφέρεται στο εισιτήριο. 
Mπορούν να αγοραστούν το πολύ έξι (6) εισιτήρια ανά πελάτη.
Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον περιορισμό και την εξατομίκευση παρέχονται κατά τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς αποτελούν μέρος των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταπώληση εξατομικευμένων εισιτηρίων Rammstein.