Οι Danko Jones για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Thursday

11Apr

Οι Danko Jones για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε από:

11/04/2024

Κατηγορία: Συναυλίες

1257
Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Danko Jones, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Το ασταμάτητο τρίο από τον Καναδά έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μαζί με τους The Offspring και τους The Subways θα μας προσφέρουν μια βραδιά αφιερωμένη στο ατόφιο rock ‘n’ roll. 
Οι Danko Jones δημιουργήθηκαν στο Τορόντο το 1996 και μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα τέταρτο του αιώνα έχουν δει και κάνει σχεδόν τα πάντα. Με κινητήρια δύναμη το DIY πνεύμα του punk rock και εμπνευσμένοι από το ηλεκτρισμένο rock'n'roll, απέκτησαν φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο και εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα live συγκροτήματα, γεγονός που τους οδήγησε σε περιοδείες και εμφανίσεις δίπλα σε μεγαθήρια όπως οι Motörhead, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses, Sepultura και πολλοί άλλοι. 
 
Στα σχεδόν τριάντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας τους, έχουν κυκλοφορήσει έντεκα στούντιο άλμπουμ γνωρίζοντας την αποθέωση από κοινό και κριτικούς. Από τα αιχμηρά blues του “Born A Lion” (2002) και την παρανοϊκή power-pop του “We Sweat Blood” (2003), μέχρι τo άψογο “Below The Belt” (2010) και το πιο πρόσφατο “Electric Sounds” (2023), το ταλέντο του συγκροτήματος να γράφει ηλεκτρισμένα anthems δεν κλονίστηκε ποτέ.
 
Την Κυριακή 9 Ιουνίου, τους υποδεχόμαστε στην Πλατεία Νερού, μαζί με τους The Offspring και τους The Subways, σε μια maximum rock’n’roll βραδιά που θα ανοίξει με ιδανικό τρόπο την αυλαία του Release Athens 2024!


Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 60€ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 175€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους Open-bar
Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο Ιδιωτικό parking Ξεχωριστές τουαλέτες Αναμνηστικό δώρο
Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 211770000 Online / releaseathens.gr + more.com
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης και Viva Spot Τεχνόπολης Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

// Old Time Rock

// Live Favorites

// Rocktime Songs