Ο καρκίνος κτύπησε τον ερμηνευτή του "Raindrops Keep Falling On My Head’’
Δευτέρα

5Απρ

Με καρκίνο τέταρτου σταδίου ο ερμηνευτής του "Raindrops Keep Falling On My Head’’, BJ Thomas.
O 78 ετών  BJ Thomas έχει βραβευθεί 5 φορές συνολικά με Grammy, μετράει πάνω από πενήντα χρόνια καριέρας και έχει διακριθεί σε μουσικά είδη όπως η country, pop και gospel μεταξύ άλλων,  διαγνώσθηκε με καρκίνο των πνευμόνων σε τέταρτο στάδιο και λαμβάνει θεραπεία σε ιατρικό κέντρο στο Τέξας, σύμφωνα με εκπρόσωπό του.
Ο Thomas στην πλούσια καριέρα του έχει 26 hits στο Billboard Hot 100 από το 1966 εώς το 1983 και έφτασε στην κορυφή το 1969 με το "Raindrops Keep Falling On My Head’’ μια σύνθεση του διάσημου Burt Bacharah, που ακουγόταν στην ταινία "Butch Cassidy And The Sundance Kid’’ με πρωταγωνιστές τους Paul Newman και Robert Redford, τραγούδι το οποίο μάλιστα τιμήθηκε με Όσκαρ.
 Άλλες μεγάλες του επιτυχίες ήταν τα "Hooked On A Feeling’’ και "Another Somebody Done Somebody Wrong Song’’.
Σε δήλωσή του αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της διάγνωσης ανέφερε τα εξής:
"Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη γυναίκα και μοναδική μου στυλοβάτη Gloria, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους θαυμαστές μου. Αισθάνομαι αληθινά ευλογημένος που είχα τη δυνατότητα να ηχογραφήσω και να ερμηνεύσω τόσα όμορφα τραγούδια στην country, την pop και τη gospel και να μοιραστώ υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις με εκατομμύρια από εσάς. Σας ζητώ να προσευχηθείτε για μένα και να κρατήσετε ζωντανή τη μουσική μου μέσα σας.’’