Snakecharmer: Aκούστε ακόμη ένα νέο τραγούδι


Snakecharmer: Aκούστε ακόμη ένα νέο τραγούδι

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Kαινούργιο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαίου το σούπερ γκρουπ των Snakecharmer.
Το άλμπουμ θα τιτλοφορείται “Second Skin” και την μπάντα αποτελούν ο πρώην κιθαρίστας των Whitesnake, Micky Moody,  ο μπασίστας Neil Murray (Black Sabbath, Whitesnake, Gary Moore κ.α.) καθώς και οι κιθαρίστες Laurie Wisefield (Wishbone Ash) και Simon McBride, ο κημπορντίστας Adam Wakeman (Ozzy Osbourne) και ο τραγουδιστής Chris Ousey (Heartland).
Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ακόμη ένα νέο τραγούδι τους με τίτλο "Punching Above My Weight".
1. Sounds Like A Plan
2. That Kind Of Love
3. Are You Ready To Fly
4. Follow Me Under
5. I'll Take You As You Are
6. Hell Of A Way To Live
7. Fade Away
8. Dress It Up
9. Punching Above My Weight
10. Forgive & Forget
11. Where Do We Go From Here

Chris Ousey - vocals
Laurie Wisefield - guitar
Simon McBride - guitar
Adam Wakeman - keyboards
Neil Murray - bass
Harry James - drums

// Old Time Rock

// Live Favorites