Scorpions: Ακούστε τη νέα σύνθεση


Scorpions: Ακούστε τη νέα σύνθεση

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Mία νέα συλλογή κυκλοφορούν οι Γερμανοί Scorpions με τίτλο "Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads" στις 24 Νοεμβρίου.
Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει και τρεις νέες συνθέσεις ενώ δόθηκε στην δημοσιότητα και το κομμάτι "Follow Your Heart" (πατήστε ΕΔΩ για να το ακούσετε).
Τrack listing:
01. Born To Touch Your Feelings ("MTV Unplugged" Studio Edit)
02. Still Loving You ("Comeblack" Version)
03. Wind Of Change ("Comeblack" Version)
04. Always Somewhere (2015 Remaster)
05. Send Me An Angel (New Acoustic Version 2017)
06. Holiday (2015 Remaster)
07. Eye Of The Storm (Radio Edit)
08. When The Smoke Is Going Down (2015 Remaster)
09. Lonely Nights
10. Gypsy Life
11. House Of Cards (Single Edit)
12. The Best Is Yet To Come
13. When You Came Into My Life ("MTV Unplugged" Studio Edit)
14. Lady Starlight (2015 Remaster)
15. Follow Your Heart (New Full-Band Version 2017)
16. Melrose Avenue (New Song)
17. Always Be With You (New Song)


// Old Time Rock

// Live Favorites

// Rocktime Songs