Neal Morse Band: Δείτε το καινούργιο βίντεο κλιπ


Neal Morse Band: Δείτε το καινούργιο βίντεο κλιπ

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Στις 25 Ιανουαρίου οι Neal Morse Band κυκλοφορούν νέο άλμπουμ με τίτλο "The Great Adventure".
Ο νέος concept δίσκος θα είναι διπλός και όπως δήλωσε ο εξαίρετος μουσικός και δημιουργός Neal Morse ότι η καινούργια στούντιο κυκλοφορία της μπάντας ήταν αρκετά κουραστική και συνάμα ισάξια της προηγούμενης σε σημείο όταν την ακούει να δακρύζει!
Παράλληλα δόθηκε στην δημοσιότητα  το νέο βίντεο κλιπ για την σύνθεση
"Welcome To The World 2" που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Act I:
Chapter 1 (12:50)
1. Overture 
2. The Dream Isn’t Over
Chapter 2 (23:48)
3. Welcome To The World 
4. A Momentary Change
5. Dark Melody
6. I Got To Run
7. To The River
Chapter 3 (17:59)
8. The Great Adventure
9. Venture In Black
10. Hey Ho Let’s Go
11. Beyond The Borders
Act II:
Chapter 4 (18:13)
1. Overture 2
2. Long Ago
3. The Dream Continues 
4. Fighting With Destiny 
5. Vanity Fair
Chapter 5 (30:57)
6. Welcome To The World 2
7. The Element Of Fear
8. Child Of Wonder
9. The Great Despair 
10. Freedom Calling
11. A Love That Never Dies

The Neal Morse Band:
Neal Morse: Lead Vocals, Keyboards, Guitars
Mike Portnoy: Drums, Vocals
Randy George: Bass
Eric Gillette: Guitar, Vocals
Bill Hubauer: Keyboards, Vocals