Europe: Επανακυκλοφορούν τρία σόλο άλμπουμ του John Norum


Europe: Επανακυκλοφορούν τρία σόλο άλμπουμ του John Norum

Δημοσιεύθηκε από:


Κατηγορία: Νέα

Επανακυκλοφορούν τα τρία πρώτα σόλο άλμπουμ του σπουδαίου κιθαρίστα των Europe, John Norum.
Συγκεκριμένα θα επανεκδοθούν από την Rock Candy Records τα άλμπουμ: "Total Control" (1987), "Face The Truth" (1992) και "Another Destination" (1995) με αρκετό bonus υλικό.

Track List for Total Control (with six bonus tracks):
01. Let Me Love You
02. Love is Meant To Last Forever
03. Too Many Hearts
04. Someone Else Here
05. Eternal Flame
06. Back on The Streets
07. Blind
08. Law of Life
09. We’ll Do What It Takes Together
10. In Chase of The Wind
Bonus Tracks:
11. Wild One
Live In Stockholm EP:
12. Free Birds in Flight
13. Eternal Flame
14. Don’t Believe A Word
15. Blind
16. Bad Reputation

Track List for "Face The Truth":
01. Face The Truth
02. Night Buzz
03. In Your Eyes
04. Opium Trial
05. We Will Be Strong
06. Good Man Shining
07. Time Will Find The Answer
08. Counting On Your Love
09. Endica
10. Still The Night
11. Distant Voices

Track List for "Another Destination":
01. Inside
02. Resurrection Time
03. Strange Days
04. Spirit World
05. Shimmering Highs
06. Whose Side Are You On?
07. Sunshine of Your Love
08. Catalina Sunset
09. Half Way Home
10. Healing Rays
11. Jillanna

// Old Time Rock

// Live Favorites

// Rocktime Songs