Μία απίθανη συνεργασία πραγματοποίησε ο περίφημος μπασίστας Billy Sheehan (Talas, Mr. Big, David Lee Roth, Niacin, Winery Dogs) με τον Έλληνα δεξιοτέχνη στο μπουζούκι και την κιθάρα Μιχάλης Παούρη!
Συγκεκριμένα ο Billy Sheehan αποκάλυψε στο ultimate-guitar.com τα εξής:
"Ακόμα παρακολουθώ στενά και εξασκούμαι κάθε μέρα σε όλους τους διαφορετικούς τρόπους για να κάνω το ίδιο πράγμα: μέσα, έξω, πάνω, κάτω, πλάγια, κάτω, πίσω, μπροστά, τετράγωνο, γύρω, όπως θα έλεγαν οι Yardbirds. Απλώς διαφορετικούς τρόπους για να κάνω το ίδιο πράγμα. Και μετά ανθίζει σε νέες κινήσεις, νέα μοτίβα, νέες ευαισθησίες από το αυτί σου.
" Μόλις έπαιξα με έναν κύριο από την Ελλάδα στο δίσκο του. Είναι μπουζουκιστής. Και αυτό ήταν ένα ταξίδι, γιατί δεν είναι όλες μεγάλες κλίμακες. Αυτά είναι μερικά περίεργα πράγματα εκεί μέσα. Είναι απίστευτα γρήγορος. Το όνομά του είναι Μιχάλης Παούρης, στο μπουζούκι. Βρείτε τον στο Instagram. Δεν θα το πιστέψετε." "Μερικές φορές, πρέπει να βάλει ένα ρολόι πίσω του με ένα δεύτερο σφυρί επειδή κανείς δεν πιστεύει ότι το κάνει. Είναι τόσο απίστευτα γρήγορος. Όχι για λόγους ταχύτητας, είναι πολύ μουσικό. Απλώς περνάει γρήγορα."
"Θυμάμαι την πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, σε περιοδεία με τους UFO το '83, και υπήρχε ένας γάμος κάτω στο ξενοδοχείο. Και τυχαία πέρασα από εκεί, και η μπάντα έπαιζε σε εφτά-τέσσερις, και οι ηλικιωμένες κυρίες χόρευαν. Και δεν ξέρω ποια ήταν η κλίμακα, αλλά ήταν ξέφρενη. Αλλά θυμάμαι ότι αγόρασα μια κασέτα μπουζουκιού τότε το '83 και την άκουσα, και αυτό μου φάνηκε ενδιαφέρον." "Έχω ακούσει ότι οι τρεις κλίμακες που πρέπει να κατακτήσω είναι, φυσικά, η μείζων και η σχετική ελάσσονα, η μελωδική ελάσσονα, η αρμονική ελάσσονα. Και δουλεύω πυρετωδώς πάνω στη μελωδική και την αρμονική. Είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά τα καταφέρνω."